Ring oss: 031-10 70 60

IT med omtanke - QLogic AB

Välkommen till oss på QLogic!

Vi brinner för att skapa smarta IT lösningar och omtänksam IT-support som hjälper dig att bli effektivare i din verksamhet. Med ärlighet och kompetens i allt vi gör stannar våra kunder hos oss länge.

QLogic – professionell och omtänksam IT

QLogic AB är ett privatägt bolag som grundades år 2001 med fokus på att erbjuda förebyggande IT-tjänster och specialistkompetens inom IT.

Problemfria IT-lösningar

Våra tjänster sträcker sig över hela IT-miljön och vi guidar och råder våra kunder till anpassade och optimerade IT-strategier, implementerar och leder IT-relaterade projekt samt underhåller deras tekniska plattform. Vi har specialistkompetens och experter inom områden som affärsanalys, projektledning och systemhantering.

Med kompetens och omtanke

QLogic AB drivs av grundarna som har gedigen erfarenhet och kunskap inom bland annat IT-drift, programutveckling, projekthantering och affärssystem. Vår personalstyrka innefattar ett noggrant utvalt kompetensspektrum, relaterat till den tekniska och affärsmässiga förståelse som krävs för att uppnå den kvalité och effektivitet som QLogic står för.

Tryggt och säkert företag

Sedan 2001 har QLogic arbetat med smarta IT-projekt och IT-support för ett stort antal kunder. Med ärlighet och kompetens i allt vi gör stannar våra kunder hos oss. QLogic har högsta kreditvärdighet, så du som kund vet att vi är en trygg och stabil partner.
Vi sitter i centrala Göteborg i fräscha lokaler, med kunder både lokalt, regionalt och nationellt.

QLogic AB IT support

IT-Support

Förebyggande IT-support med tydlig dokumentation snabb reponstid. Förvånansvärt prisvärd IT-support till en fast månadskostnad. Ett tryggt alternativ, enkelt att budgetera, enkelt att hantera.

Tjänster & Produkter - QLogic AB

Tjänster & Produkter

Vi hjälper dig med IT-konsultering och strategisk IT-planering Det kan innefatta allt från nätverksdesign till katastrofplanering eller integration mellan era olika affärssystem.

IT med omtanke - QLogic AB

IT med omtanke

Vi bryr oss mer, om dig som kund, om att hitta de bästa lösningarna och om långsiktiga relationer. Vi tar dessutom ansvar för miljön och morgondagen i vårt arbete. Det är vi stolta över.

QLogic äger och utvecklar QBIS

Ledande molnbaserat system för Tidrapportering och Projekthantering.

QBIS består av moduler för Tidrapportering och Projekthantering. Det är ett kraftfullt system för att hantera allt från arbetad tid, debiterbara timmar samt resurser till projektplanering och projekthantering.

QBIS har  även smarta lösningar för CRM och Ärendehantering. Modulerna kan användas individuellt eller tillsammans som ett totalt, integrerat affärssystem. Enkelt, effektivt och anpassat för såväl små som stora företag.

Läs mer om QBIS här

Certifierad Partner

Vi bryr oss. Vill du vara med?

Vi är inte bara företag utan en del av något större. Vi tar ansvar för framtiden och miljön.
Vi kallar det ”IT with care”. Det betyder att vi bryr oss. Om dig som kund. Om våra anställda. Om IT. Om miljön. Ja, om nästa generation. Det hoppas vi att du med gör.

För varje ny kund och för allt vi säljer planterar vi träd för att hjälpa vår planet att överleva.

544

träd planterade

QLogic & Vi-skogen gör skillnad

Vi är inte ensamma om att vilja rädda världen, som tur är. Många kämpar för samma sak, det gör du kanske med?

QLogic samarbetar med Vi-skogen som är en svensk biståndsorganisation som genom trädplantering arbetar med att bekämpa fattigdom och förbättra miljön.

Genom Vi-skogens projekt i östra Afrika planterar QLogic träd som minskar klimatpåverkan och samtidigt bekämpar fattigdom.  Vi började vårt samarbete hösten 2014.

Vi-skogen har verksamhet i 4 länder och 7 regioner. Organisationen har funnits i 30 år och har planterat över 100 miljoner träd. Besök gärna Vi-skogens hemsida och läs mer om deras viktiga arbete.

Hur vi hanterar personuppgifter?

I denna Personuppgiftspolicy beskrivs hur QLogic AB, med org. nummer: 556612-3963, hanterar personuppgifter. QLogic ansvarar för att skydda dina rättigheter och din integritet genom att specificera exakt hur vi använder de personuppgifter som du delar med oss och varför de behövs för att du ska få bästa möjliga upplevelse av våra tjänster.

Dataskyddsförordningen (GDPR) angår alla verksamheter som behandlar personuppgifter. För oss handlar arbetet med personuppgifter att kartlägga vilka personuppgifter som behandlas med kategorisering och precisera varför vi använder personuppgifter. Vi jobbar dagligen med att säkerställa att alla uppgifter behandlas säkert och tryggt enligt dataskyddsförordningens bestämmelser.

QLogic Personuppgiftspolicy

Dataskydd QLogic

Har ni några frågor gällande vår integritetspolicy eller om ni har frågor om vårt biträdesavtal är ni välkomna att kontakta oss på gdpr@qlogic.se