Ring oss: 031-10 70 60

QLogic AB IT support

IT-support med omsorg

Vi hjälper små och medelstora företag att få en genuin stabilitet i sin IT-drift och en modern IT-struktur.

Vi är en IT-leverantör i Göteborg som förebygger problem så att de inte uppstår. Du får en tydlig dokumentation över all din IT. Samtliga problem som uppstår åtgärdas snabbt. Tänk dig dessutom en lägre IT-kostnad än i dag, till en fast månadskostnad, enkelt för dig att budgetera och inte minst tryggt för ditt företag att arbeta.

Prisvärd IT-support till fastpris

QLogics ledord är ”IT med omsorg” och vi erbjuder dig prisvärd IT-support till en fast månadskostnad.
Vi erbjuder standardiserade supportpaket som innefattar både förebyggande- och löpande it-support, men skräddarsyr även paket efter våra kunders behov.

Det är vad vi kallar IT-support med omsorg.

Finns det fler anpassade paketlösningar?

Om något våra standardiserade supportpaket ovan inte passar dina behov helt kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök hos er för att prata mer om om era behov och er it-miljö. Därefter presenterar vi en supportlösning anpassat för just ert företag.

Hur snart kan vi vara igång?

Direkt, egentligen. När du bestämt dig sig för ett paket kommer en tekniker ut till dig. Tillsammans ser vi över din IT-miljö och börjar arbeta.

Finns det rabatter och liknade?

Vi strävar efter ärlighet i våra priser och våra paketlösningar är redan förvånansvärt prisvärda. Men vid större kontrakt  och vid längre avtalstid finns det möjlighet för rabatter. Trogna kunder ska belönas.

Hur är det med bindningstid?

Våra standardpaket tecknas i regel på 12, 24 eller 36 månader.  Du har tre månaders uppsägningstid. När du köper en paketlösning av oss får du dessutom alltid en ”prova-på-garanti” där du under ett par månader kan utvärdera tjänsten och säga upp den om du vill.

Certifierad Partner

Lågt fastpris på löpande
underhåll och förebyggande
support av er IT miljö.

Låt oss ringa dig!

Fyll bara i namn och nummer!

Ditt namn *

Telefonnummer*

[recaptcha]

Några av våra kunder

Vi hjälper små och medelstora företag att få en genuin stabilitet i sin IT-drift och en modern IT-struktur. Välkommen!