IT-företaget QLogic AB väljer CloudPro som partner och leverantör av IT-drift när de skapar en mer skalbar och modern IT-miljö för sina anställda och kunder.

Företag ställer idag högre krav på sina IT-partners, något som resulterat i en allt större efterfrågan på molnbaserade driftcenter och resursbaserade tjänster, istället för traditionell hosting. QLogic, som erbjuder heltäckande IT-lösningar för både små och stora företag, sökte en lösning för att förbättra och modernisera både sin egen och sina kunders IT-miljöer. Valet föll på CloudPro som kan leverera virtuella drifttjänster på en skalbar och modern plattform.

– Vi ökar vår leveransförmåga och kan bättre möta våra kunders krav på prestanda på moderna driftstjänster. Vår gemensamma kunskap och kompetens, samt CloudPros teknik gör oss till ett starkt team, säger Robert Dahlin, CTO på QLogic AB.
– Det är glädjande att vi har hittat en trygg och modern partner som dessutom passar in i vårt strategiska arbete för att växa i regionen runt Göteborg, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro.

quatro-dudes

I den kundundersökning som Radar Ecosystem Specialists genomför varje år, utsågs CloudPro som bäst i Sverige när det kommer till kundnöjdhet inom infrastruktur och drift.

– Det var viktigt för oss att hitta en seriös partner, som erbjuder en modern plattform och ett professionellt arbetssätt. CloudPro har en bevisat stark kundnöjdhet och använder sig av den senaste tekniken. Vi delar värderingar och kompletterar varandra väl inom våra kompetensområden, så att vi kan ge mer omsorg till våra kunder. Mer IT with care, säger Robert Dahlin.

För mer information, kontakta:
Robert Dahlin, CTO på QLogic AB på +46 31-61 41 57 eller robert.dahlin@qlogic.se
Gurra Gustafsson, VD på CloduPro på +46 70 254 70 98 eller gurra.gustafsson@cloudpro.se

Om QLogic AB
QLogic AB är IT-bolaget som lever efter sitt varumärkeslöfte – IT with care. Genom att erbjuda en bred kompetens inom drift, support och säkerhet, hjälper de företag att skapa en stabil och modern infrastruktur. QLogic AB grundades år 2001 och har sitt huvudkontor i Göteborg. Bolaget har 24 anställda och omsätter 19 miljoner SEK och har högsta kreditvärdighet AAA hos kreditvärderingsföretaget Bisnode. För mer information, besök www.qlogic.se